Угода користувача та політика конфіденційності

Постачальник послуг Віртуальної платформи PeopleForce зобов'язується зберігати конфіденційність отриманої інформації та Персональних даних і вживатиме всіх необхідних заходів для забезпечення їх безпечного зберігання.

Ця Політика конфіденційності регулює відносини між Постачальником послуг та Користувачем щодо використання Конфіденційної інформації та Персональних даних, їх отримання, захисту, обробки, передачі та видалення, і є невід'ємною частиною Угоди про надання послуг Віртуальної платформи PeopleForce.

Мета цієї Політики:

Метою цієї Політики є надання вам інформації про те, як PeopleForce збирає та обробляє ваші персональні дані під час відвідування вами наших веб-сайтів (включаючи цей сайт: peopleforce.io) та будь-яких інших веб-додатків (разом іменуються в цій Політиці як Платформа PeopleForce).

Не призначена для дітей: Платформа PeopleForce не призначена для дітей, і ми свідомо не збираємо дані, що стосуються дітей.

Важливо, щоб ви прочитали цю політику конфіденційності разом з будь-якою іншою інформацією про конфіденційність або повідомленнями, які ми надаємо, щоб ви могли зрозуміти, як ми використовуємо і захищаємо ваші дані.

Збір персональних даних

  • Ми збираємо від вас Персональні дані для однієї або декількох з наступних цілей:
  • Надання вам інформації, яку ви запросили або яка, на нашу думку, може мати відношення до теми, в якій ви виявили зацікавленість.
  • Ініціювання та завершення комерційних операцій з вами або організацією, яку ви представляєте, для придбання продуктів та / або послуг.
  • Для виконання Договору, який ми уклали з вами або з організацією, яку ви представляєте. За таких обставин саме ваша організація, а не ви самі, може надати нам ваші Персональні дані.
  • Для забезпечення безпеки та безпечної роботи наших веб-сайтів та базової бізнес-інфраструктури.
  • Для управління будь-яким зв'язком між вами та нами.

Користувачі PeopleForce

Користувач PeopleForce - це фізична або юридична особа, яка зареєстрована в системі PeopleForce та є власником облікового запису. Якщо ви є Користувачем PeopleForce, ми можемо обробляти наступну особисту інформацію про вас:

  • Ідентифікаційні дані включають ім'я, дівоче прізвище, прізвище, ім'я користувача або подібний ідентифікатор, сімейний стан, посаду, дату народження і стать.
  • Контактні дані включають адресу, адресу електронної пошти та номери телефонів.
  • Дані профілю включають основну інформацію про ваш обліковий запис; ім'я користувача, пароль та інформацію про доступ; фотографії, які ви можете завантажити; іншу інформацію, яку ви можете надати у відповідь на анкету або опитування; ваші інтереси, уподобання, відгуки та відповіді на опитування; будь-яку іншу інформацію, яку ви надаєте для використання у зв'язку з вашим обліковим записом PeopleForce.
  • Маркетингові та комунікаційні дані включають ваші уподобання щодо отримання маркетингової інформації від нас, будь-яких третіх осіб та ваші комунікаційні уподобання, включаючи реєстрацію на нашу розсилку новин.

Якщо ви працюєте на афілійовану особу, партнера або постачальника:

Для того, щоб співпрацювати, отримувати продукти або послуги один від одного, нам може знадобитися наступна інформація про вас, щоб спілкуватися з вами про вашу роботу або організацію.

  • Ідентифікаційні дані включають ім'я, дівоче прізвище, прізвище, ім'я користувача або подібний ідентифікатор, сімейний стан, посаду, дату народження та стать.
  • Контактні дані включають адресу, адресу електронної пошти та номери телефонів.

Технічна інформація

Крім того, для того, щоб кожен відвідувач нашого сайту міг ефективно користуватися і переміщатися по сайту, ми збираємо наступну інформацію:

Технічну інформацію, включаючи IP-адресу (Інтернет-протокол), яка використовується для підключення Вашого пристрою до мережі Інтернет.

Ваші дані для входу в систему, тип і версія браузера, налаштування часового поясу, типи і версії плагінів браузера.

Операційна система і платформа.

Інформація про ваш візит, включаючи URL-адресу (Uniform Resource Locator), потік кліків на наш сайт, через нього та з нього.

Наша Політика щодо використання файлів Cookies, з яким можна ознайомитися на головній сторінці нашого сайту, детально описує, як ми використовуємо файли Cookies.

Нижче ми визначаємо ваші права щодо Персональних даних, які ми збираємо, і описуємо, як ви можете скористатися цими правами.

При роботі з персональними даними та конфіденційною інформацією Постачальник послуг дотримується стандартів управління інформаційною безпекою ISO/IEC 27001, а також ISO 27701 та GDPR.

Оформляючи замовлення на використання Віртуальної платформи PeopleForce і вносячи свої Персональні дані, Користувач підтверджує, що ознайомлений з Політикою конфіденційності та дає згоду на обробку його Персональних даних компанією PeopleForce для зазначених цілей. У разі надання згоди, Користувач може в будь-який момент відкликати свою згоду на таку обробку.

Схвалення цієї Політики конфіденційності є обов'язковим для отримання права доступу до сервісу, і вважається добровільною згодою на передачу та обробку Персональних даних та Конфіденційної інформації відповідно до цих умов та Договору про надання послуг Віртуальної платформи PeopleForce.

Відносини між Постачальником послуг і Користувачем регулюються законодавством Англії та інших країн, в яких дотримання вимог щодо захисту Персональних даних та Конфіденційності є обов'язковим.

Гарантії

Користувач зобов'язується дотримуватися конфіденційності всіх даних, отриманих у зв'язку з наданням послуги з використання Віртуальної платформи PeopleForce.

Дотримання загального регламенту про захист персональних даних

  • Постачальник послуг, при роботі з Персональними даними, дотримується вимог GDPR, зокрема:
  • Обробляє Персональні дані у законний, легітимний та прозорий спосіб по відношенню до суб'єкта даних, а саме, тільки після отримання згоди такого суб'єкта даних на обробку Персональних даних та з урахуванням того, що така обробка необхідна для виконання Договору про надання послуг з використання Віртуальної платформи PeopleForce, стороною якого є суб'єкт даних, або з метою вчинення дій на вимогу суб'єкта даних до укладення Договору;
  • Збирає Персональні дані для визначених, чітких та законних цілей, описаних в Договорі про надання послуг Віртуальної платформи PeopleForce та не здійснює подальшу обробку таких даних у спосіб, що є несумісним з такими цілями;
  • Чітко ідентифікує отримані Персональні дані та обмежує їх в обсязі, необхідному з огляду на цілі обробки ("Мінімізація даних");
  • У разі необхідності оновлює Персональні дані та вживає всіх належних заходів для забезпечення того, щоб неточні Персональні дані, з урахуванням цілей їх обробки, були видалені або виправлені без зволікання ("точність");
  • Зберігає Персональні дані у формі, яка дозволяє ідентифікувати суб'єктів даних, не довше, ніж це необхідно для цілей, для яких обробляються Персональні дані;
  • Обробляє Персональні дані таким чином, щоб забезпечити належну безпеку Персональних даних, включаючи захист від несанкціонованої або незаконної обробки та від випадкової втрати, знищення або пошкодження, використовуючи відповідні технічні або організаційні заходи ("цілісність та конфіденційність");
  • контролює наявність згоди на отримання та обробку персональних даних;
  • надає можливість суб'єкту персональних даних у будь-який час відкликати свою згоду на обробку персональних даних та гарантує, що відкликання згоди не вплине на законність обробки персональних даних, яка здійснювалася на підставі згоди до її відкликання. Тобто, в рівній мірі передбачає можливість як відкликання, так і надання згоди.
  • Передбачає можливість виправлення або знищення Персональних даних;
  • Передбачає можливість обмеження обробки персональних даних, що стосуються суб'єкта персональних даних, або заперечення проти такої обробки;
  • Знеособлює дані для їх подальшого використання Постачальником послуг;
  • гарантує дотримання вимог GDPR 2016/679 усіма суб'єктами, які мають доступ до Персональних даних;
  • Не отримує та не обробляє Персональні дані, які розкривають расове або етнічне походження, політичні переконання, релігійні або світоглядні переконання, членство в професійних спілках, а також генетичні дані, біометричні дані з метою унікальної ідентифікації фізичної особи, дані, пов'язані зі станом здоров'я або дані про статеве життя фізичної особи чи її сексуальну орієнтацію та інші дані, для яких встановлено спеціальний режим доступу та зберігання;
  • Зберігає дані на захищених носіях, які відповідають вимогам GDPR та забезпечує постійну конфіденційність, цілісність, доступність та стабільність систем та сервісів для обробки Персональних даних;
  • Залучає лише процесорів, які надають достатні гарантії щодо здійснення відповідних технічних та організаційних заходів таким чином, щоб обробка відповідала вимогам цього Регламенту та забезпечувала захист прав суб'єкта персональних даних.

Джерела отримання персональних даних

Постачальник послуг отримує від Користувача Персональні дані виключно з метою надання доступу до Платформи (її модулів), а саме дані, необхідні для реєстрації Користувача в системі Постачальника послуг та подальшого формування особистого кабінету Користувача.

Після надання Користувачу доступу до Платформи Користувач самостійно та на власний розсуд збирає та завантажує в системи Постачальника послуг Персональні дані своїх працівників, рекрутерів, третіх осіб, при цьому Постачальник послуг не збирає такі Персональні дані, а лише зберігає їх, а тому не несе відповідальності за їх достовірність, точність, законність, правомірність, законний спосіб їх збору тощо.

Користувач несе відповідальність за правдивість наданих Персональних даних, а також за їх своєчасне оновлення. Користувач гарантує, що отримав і передав Персональні дані на законних підставах і за наявності достатньої згоди і дозволу власника таких даних. Постачальник послуг має право запросити підтвердження правдивості таких даних і достатності згоди власника Персональних даних.

Імпорт даних

Після того, як платформа PeopleForce стала доступною для використання, Користувач може самостійно завантажувати дані на Платформу. Постачальник послуг гарантує безпеку таких даних відповідно до цієї Політики конфіденційності, Угоди про обробку даних та Договору про надання послуг віртуальної платформи PeopleForce. Внесені Користувачем дані одразу після отримання передаються до хмарного сховища та не можуть бути використані Постачальником послуг.

Треті особи

Постачальник послуг може надавати Конфіденційну інформацію та Персональні дані Третім особам на підставі прямого доручення Користувачів (наприклад, з метою інтеграції Платформи з іншими сервісами). При цьому Постачальник послуг не несе відповідальності за збереження таких даних і не може гарантувати дотримання спеціального режиму такої інформації.

Постачальник послуг може розкривати Конфіденційну інформацію та Персональні дані Третім особам виключно з метою надання послуг Користувачеві, в тому числі із залученням фахівців третіх осіб, або інтеграції зі стороннім програмним забезпеченням. При цьому Постачальник послуг несе відповідальність за дії таких третіх осіб, як за свої власні. Використання Персональних даних буде здійснюватися тільки відповідно до професійних або трудових обов'язків цієї Третьої особи. Ці Треті особи зобов'язуються не розголошувати будь-яким чином Персональні дані, які були їм довірені або які стали їм відомі у зв'язку з виконанням професійних або службових обов'язків або трудових відносин. Приймаючи умови цієї Політики конфіденційності, Користувач дає згоду на передачу інформації Третім особам.

Інформація також може бути надана правоохоронним та іншим державним органам у випадках, коли таке розкриття є обов'язковим і за відповідним запитом, про що Постачальник послуг негайно повідомляє Користувача.

Захист інформації, персональних даних та безпека їх обробки

Постачальник послуг гарантує захист Персональних даних та Конфіденційної інформації від випадкової втрати або знищення, від незаконної обробки, в тому числі незаконного знищення або доступу до Персональних даних та впроваджує відповідні технічні та організаційні заходи, які призначені для ефективної реалізації принципів захисту даних, таких як мінімізація даних, та інтеграції необхідних гарантій в обробку з метою виконання вимог Регламенту GDPR та захисту прав суб'єктів даних, а саме:

  • Використовує шифрування даних на рівні змісту;
  • Персональні дані ізольовані та захищені декількома рівнями безпеки з використанням багатоумовного доступу та багатофакторної автентифікації;
  • Постачальник послуг забезпечує безперервну конфіденційність, цілісність, доступність та стабільність систем та сервісів обробки;
  • Забезпечує своєчасне відновлення Персональних даних у разі виникнення технічної аварії;
  • Забезпечує регулярне тестування, оцінку та аналіз ефективності технічних та організаційних заходів для гарантування безпеки обробки даних;
  • Здійснює блокування даних на всіх рівнях і застосовує безліч технічних і організаційних заходів для забезпечення їх збереження і запобігання витоку даних і несанкціонованого доступу до даних, таких як
  • Активна програма пошуку помилок;
  • Часте сканування вразливостей;
  • Брандмауер веб-додатків;
  • Верифікація вхідних даних;
  • Щорічний тест на проникнення сторонніх осіб;
  • Безперервне управління та моніторинг безпеки;
  • щоденне резервне копіювання даних кожні 24 годин.

Для зберігання Конфіденційної інформації та Персональних даних Постачальник послуг використовує виключно безпечні та захищені ресурси, в тому числі Хмарні носії інформації.

Постачальник послуг залучає до здійснення обробки Даних операторів, які надають достатні гарантії щодо здійснення необхідних технічних та організаційних заходів у спосіб, що дозволяє забезпечити відповідність обробки вимогам Регламенту GDPR та гарантувати захист прав Суб'єкта даних.

Постачальник послуг має міжнародний сертифікат ISO/IEC 27001, який є гарантією того, що постачальник послуг дотримується стандартів управління інформаційною безпекою ISO/IEC 27001, а також GDPR при роботі з конфіденційною інформацією та Персональними даними.

Постачальник послуг має належні, на його думку, засоби контролю безпеки для захисту Персональних даних.

Оцінка ризиків, включаючи оцінку ризиків для прав і свобод суб'єктів даних, лежить в основі СУІБ Постачальника послуг. Однак Постачальник послуг не має жодного контролю над тим, що відбувається між пристроєм Користувача та межею інформаційної інфраструктури Постачальника послуг. Користувачі повинні усвідомлювати численні існуючі ризики інформаційної безпеки та вживати відповідних заходів для захисту власної інформації. Постачальник послуг не несе відповідальності за порушення, які відбуваються поза сферою його контролю.

Цілі, для яких ми будемо використовувати ваші персональні дані

Нижче в таблиці ми описали усі можливі цілі, для яких ми можемо використовувати ваші персональні дані, а також законні підстави, якими ми керуємось при цьому. Ми також визначили, в чому полягають наші законні інтереси, де це доречно.

Зверніть увагу, що ми можемо обробляти ваші персональні дані на більш ніж одній законній підставі залежно від конкретної мети, для якої ми використовуємо ваші дані. Будь ласка, зв'яжіться з нами для отримання додаткової інформації.

Мета/Діяльність

Tип даних

Законні підстави

Для реєстрації аккаунту (облікового запису) в PeopleForce.

Про те, хто ви і як з вами зв'язатися.

Для виконання Договору з вами (надання вам доступу до нашого сервісу). Необхідні для наших законних інтересів.

Для адміністрування та захисту нашої діяльності, а також платформи PeopleForce (в т.ч. усунення несправностей, виправлення помилок (“buggs”), запобігання шахрайству, аналізу даних, тестування, обслуговування системи, технічної підтримки, звітності та хостингу даних).

Інформація про те, хто ви, як ви використовуєте Платформу PeopleForce. Інформація про те, як ви користуєтесь нашими послугами.

(a) Необхідні для наших законних інтересів (для ведення нашого бізнесу, покращення наших послуг, забезпечення релевантною інформацією про діяльність та послуги, надання адміністративних та ІТ-послуг (відповідної технічної підтримки), забезпечення мережевої безпеки, запобігання шахрайству).(b) Необхідні для виконання юридичних зобов'язань.

Для надання вам релевантного контенту PeopleForce, а також оцінки та розуміння ефективності нашого веб-сайту та послуг. Щоб запропонувати вам релевантні послуги та продукти PeopleForce.

Інформація про те, хто ви, як ви використовуєте Платформу PeopleForce.

(a) Необхідні для наших законних інтересів (для вивчення того, як клієнти використовують наші продукти/послуги, для розвитку наших продуктів/послуг, для розвитку нашого бізнесу, а також для формування нашої стратегії). (b) З вашої згоди при обробці інформації про ваше здоров'я та самопочуття.

Для використання аналітики даних з метою покращення Платформи PeopleForce, продуктів/послуг, маркетингу, взаємовідносин з клієнтами.

Інформація про те, як ви використовуєте Платформу PeopleForce та інша технічна інформація.

Необхідні для наших законних інтересів (для визначення типів клієнтів, які користуються нашими продуктами і послугами, для підтримки нашого веб-сайту в актуальному стані, для розвитку нашого бізнесу та формування нашої стратегії).

Для надання вам пропозиції та рекомендації щодо послуг, які можуть бути цікавими для вас та/або ваших роботодавців, партнерів або постачальників.

Інформація про те, хто ви, як з вами зв'язатися і на кого ви працюєте.

Необхідні для наших законних інтересів (для розвитку наших продуктів/послуг та розвитку нашого бізнесу).

Права користувача як суб'єкта персональних даних

Як суб'єкт персональних даних, чиїми персональними даними володіє PeopleForce, Користувач має певні права. Якщо Користувач бажає скористатися будь-яким з цих прав, він може написати на електронну адресу: [email protected]. Для обробки запиту Користувача Постачальник послуг попросить надати дійсні форми ідентифікації особи з метою перевірки. Користувач має наступні права:

  • Право на отримання інформації

Постачальник послуг зобов'язаний надавати чітку та прозору інформацію про свою діяльність з обробки даних. Це забезпечується цим повідомленням про конфіденційність та будь-якими пов'язаними з ним повідомленнями, які Постачальник послуг може надсилати Користувачеві.

  • Право доступу

Користувач може безкоштовно запросити копію своїх Персональних даних, які зберігаються у Постачальника послуг Після того, як Постачальник послуг перевірить особу Користувача і, якщо це доречно, повноваження будь-якої третьої сторони-заявника, Постачальник послуг надасть доступ до персональних даних, які він зберігає про Користувача, а також до нижченаведеної інформації:

Цілі обробки.

Категорії відповідних Персональних даних.

Одержувачі, яким були розкриті Персональні дані.

Термін зберігання або передбачуваний термін зберігання цих Персональних даних.

Якщо Персональні дані були зібрані від Третьої особи, джерело Персональних даних.

Якщо існують виняткові обставини, які означають, що Постачальник послуг може відмовити в наданні інформації, Постачальник послуг пояснить це Користувачеві. Якщо відповідь на запит може вимагати додаткового часу або спричинити за собою необґрунтовані витрати (які, можливо, доведеться понести Користувачеві), Постачальник послуг повідомить про це Користувача.

  • Право на виправлення

Якщо Користувач вважає, що Постачальник послуг має неточну або неповну персональну інформацію про Користувача, він може скористатися своїм правом на виправлення або доповнення цих даних. Це право може бути реалізовано з правом на обмеження обробки для забезпечення того, щоб невірна/неповна інформація не оброблялася до тих пір, поки вона не буде виправлена.

  • Право на видалення ("право бути забутим")

Якщо для обробки Персональних даних більше не існує жодної переважаючої правової основи або законної причини, Користувач може вимагати видалення Персональних даних. Це включає Персональні дані, які могли бути незаконно оброблені. Постачальник послуг вживатиме всіх розумних заходів для забезпечення видалення.

  • Право на обмеження обробки

Користувач може попросити Постачальника послуг припинити обробку його Персональних даних. Постачальник послуг все ще зберігатиме Дані, але не буде їх більше обробляти. Це право є альтернативою праву на видалення. Якщо застосовується одна з наступних умов, Користувач може скористатися правом на обмеження обробки.

  • Право на перенесення даних

Користувач може вимагати, щоб його/її набір Персональних даних був переданий іншому контролеру або обробнику, наданий у загальноприйнятому та машинозчитуваному форматі. Це право доступне тільки в тому випадку, якщо первісна обробка була здійснена на підставі згоди, обробка здійснюється автоматизованими засобами і якщо обробка заснована на виконанні договірного зобов'язання.

  • Право на заперечення

Користувач має право заперечувати проти обробки його/її даних, де:

Обробка ґрунтується на законному інтересі;

Обробка здійснюється з метою прямого маркетингу;

Обробка здійснюється з метою наукового або історичного дослідження; або

Обробка передбачає автоматизоване прийняття рішень та профілювання.

Зберігання інформації

Ми зберігатимемо ваші персональні дані лише стільки, скільки необхідно для виконання цілей, для яких вони були зібрані, та відповідно до чинного законодавства. Конкретний період зберігання ваших персональних даних може відрізнятися залежно від контексту та типу зібраних даних.

Загалом, ми зберігатимемо ваші персональні дані доти, доки ви маєте активний обліковий запис у нас або доти, доки це буде необхідно для надання вам послуг, які ви запитали. Якщо ви вирішите закрити свій обліковий запис або якщо ваш обліковий запис стане неактивним, ми все одно можемо зберігати ваші персональні дані протягом обмеженого періоду часу, як того вимагає закон або для законних ділових цілей.

Після закінчення терміну зберігання ваші персональні дані будуть надійно видалені. Зверніть увагу, що певні дані можуть зберігатися протягом більш тривалого періоду, якщо це необхідно для дотримання юридичних зобов'язань, вирішення спорів, забезпечення виконання наших угод або для інших законних цілей, включаючи бухгалтерські або податкові зобов'язання.

В іншому випадку ви можете звернутися до PeopleForce за адресою [email protected] з письмовим запитом на видалення ваших персональних даних, які ми зберігаємо. Ми розглянемо ваш запит і відповімо на нього в розумні терміни і без зайвих затримок.

Розкриття ваших персональних данних

Ми можемо передавати ваші персональні дані сторонам, зазначеним нижче, для цілей, викладених у таблиці вище.

  • Внутрішнім третім особам, таким як наші співробітники або посадові особи та юридичні особи, що входять до групи компаній PeopleForce.
  • Партнерам по дослідженням і випробуванням, які є комерційними дослідженнями.
  • Зовнішнім третім особам, платіжним провайдерам, спеціалістам служби технічної підтримки, провайдерам хмарного хостингу, комунікаційним партнерам та субпідрядникам.
  • Професійним консультантам, включаючи юристів, банкірів, маркетингові агентства, аудиторів і страховиків, які надають консультаційні, банківські, юридичні, страхові та бухгалтерські послуги.
  • Бюро кредитних історій, правоохоронним органам та органам, що займаються запобіганням шахрайству.
  • Британській податковій та митній службам, регуляторним та іншим органам, які за певних обставин вимагають надання звітності або інформації щодо обробки даних.
  • Третім особам, яким ми можемо вирішити продати, передати або з якими ми можемо вирішити об'єднати наш бізнес або наші активи. Крім того, ми можемо прагнути придбати інші компанії або об'єднатися з ними. Якщо в нашому бізнесі відбудуться зміни, то нові власники можуть використовувати ваші персональні дані так само, як зазначено в цьому повідомленні про конфіденційність.

Ми вимагаємо від усіх третіх сторін поважати безпеку ваших персональних даних і поводитися з ними відповідно до закону. Ми не дозволяємо нашим стороннім постачальникам послуг використовувати ваші персональні дані для власних цілей і дозволяємо їм обробляти ваші персональні дані лише для визначених цілей та відповідно до наших інструкцій.

Міжнародна передача данних

Ми зазвичай або регулярно не передаємо дані за межі Великої Британії в процесі нашої діяльності. У випадку, якщо ми передаємо ваші персональні дані за межі Великобританії, ми забезпечимо їм аналогічний рівень захисту шляхом застосування принаймні одного з наведених нижче запобіжних заходів:

  • Ми передаватимемо ваші персональні дані лише до країн, які, на думку уряду Великої Британії, забезпечують належний рівень захисту персональних даних (включно з країнами-членами Європейської Економічної Зони (ЄЕЗ) на дату цієї версії Політики).
  • Якщо ми користуємося послугами певних постачальників послуг, ми можемо використовувати спеціальні контракти, схвалені для використання у Великобританії, які надають персональним даним такий самий захист, який вони мають у Великобританії, а також проводять відповідну оцінку ризиків.

Політика обмеженого використання

PeopleForce дотримується вимог щодо обмеженого використання, викладених у Google API User Data Policy.

Ми гарантуємо, що

- наші методи обробки даних відповідають Google API User Data Policy;

- PeopleForce буде використовувати дані, отримані з Google API, тільки для цілей, зазначених у нашій Політиці конфіденційності;

- використання та передача інформації, отриманої з Google API, до будь-якого іншого додатку буде відповідати Google API User Data Policy, включаючи вимоги щодо обмеженого використання.

Контактна інформація

Якщо у вас виникли запитання щодо цієї політики конфіденційності або наших практик конфіденційності, будь ласка, зв'яжіться з Data Protection Officer (DPO).

Постачальник послуг призначив співробітника з питань захисту даних для нагляду за управлінням особистою інформацією Користувача відповідно до цієї Політики конфіденційності. Якщо у Користувача виникають будь-які питання або сумніви щодо політики конфіденційності PeopleForce стосовно особистої інформації Користувача, Користувач може звернутися до нашого співробітника з питань захисту даних, надіславши електронного листа на адресу [email protected].

Поштова адреса:

Ви маєте право в будь-який час подати скаргу до Офісу Комісара з питань інформації (ICO), наглядового органу Великобританії з питань захисту даних (www.ico.org.uk). Однак ми були б вдячні за можливість вирішити ваші проблеми до того, як ви звернетеся до ICO, тому, будь ласка, зв'яжіться з нами в першу чергу.

Термін надання відповіді

Ми намагаємося відповідати на всі законні запити протягом одного місяця. Іноді це може зайняти більше місяця, якщо ваш запит є особливо складним або ви надіслали декілька запитів. У такому випадку ми повідомимо вас про це і будемо тримати вас в курсі подій.

Зазвичай плата не стягується

Вам не доведеться платити за доступ до ваших персональних даних (або за здійснення будь-яких інших прав). Однак ми можемо стягнути розумну плату, якщо ваш запит є явно необґрунтованим, повторюваним або надмірним. Крім того, за таких обставин ми можемо відмовити вам у задоволенні вашого запиту.

Повідомлення про зміну політики конфіденційності

Шановні користувачі PeopleForce,

Ми цінуємо вашу конфіденційність і зобов'язуємося підтримувати безпеку і прозорість вашої особистої інформації. В рамках наших постійних зусиль по дотриманню законів про захист даних і для кращого обслуговування, ми періодично оновлюємо нашу Політику конфіденційності.

Ми пишемо вам, щоб повідомити, що наша Політика конфіденційності була оновлена станом на

13 листопада 2023 року.

Ваше подальше використання наших послуг означає, що ви приймаєте ці зміни. Ми рекомендуємо вам ознайомитися з оновленою Політикою конфіденційності в повному обсязі, щоб зрозуміти, як збираються, обробляються та захищаються ваші персональні дані.

Якщо у вас виникли запитання, занепокоєння або побажання щодо нашої Політики конфіденційності або практики захисту даних, будь ласка, зв'яжіться з нами за адресою [email protected].

Дякуємо, що довірили нам свої дані.

З повагою,

PeopleForce